Offerte aanvragen

Zes tanks gesloopt in vijf dagen zonder hinder voor de lopende productie

Bij een industriële fabriek in het Noorden van Nederland hebben we in slechts vijf dagen tijd maar liefst zes tanks gesloopt, zonder enige hinder voor de lopende productie.

Om te kunnen starten met de sloopwerkzaamheden, hebben we eerst het aanwezige asbest zorgvuldig gesaneerd. Vervolgens zijn we gestart met het slopen van de tanks, die verdeeld waren over twee locaties. Omdat er bij één van de locaties onvoldoende ruimte was voor onze sloopkraan, zijn we eerst begonnen met het slopen van de drie tanks op de andere locatie. Nadat deze tanks waren gesloopt, hebben we de overige drie tanks uitgehesen en verplaatst naar de locatie die wel toegankelijk was voor onze sloopkraan, om ook deze tanks te slopen.

Om de krappe deadline te halen, hebben we vooraf aan de werkzaamheden een duidelijke planning gemaakt en alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd. We zijn er trots op dat we de sloopwerkzaamheden binnen de planning hebben afgerond en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever hebben uitgevoerd.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?