Offerte aanvragen

Op hoogte slopen - uitdagend project bij een warenhuis in Rotterdam

Een complexe demontage klus midden in het centrum van Rotterdam? Geen probleem voor DCC! Een mooi project om het jaar te beginnen. Ben je benieuwd wat er precies allemaal gedaan is en hoe wij te werk zijn gegaan? Lees dan verder!

Op hoogte demonteren

Bij een warenhuis in het centrum van Rotterdam moest de luchtbehandelingskast worden vervangen. De oude kast moest eerst worden verwijderd voor er een nieuwe geplaatst kon worden.

Makkelijker gezegd dan gedaan, want deze luchtbehandelingskast bevond zich op de 3e verdieping. Bovendien stond de kast in een kleine ruimte en bestond de kast uit zware onhandige onderdelen. Een mooie uitdaging voor het DCC-team.

We zijn gestart met het verwijderen van het asbest. Nadat wij het asbest hadden verwijderd zijn we overgegaan tot de demontage. Met een ervaren team van drie man hebben wij de luchtbehandelingskast in draagbare delen gedemonteerd.

 

Afvoer van onderdelen

De zware en onhandige delen moesten niet alleen uit elkaar gehaald worden, maar ook worden afgevoerd. Door middel van een elektrische kraan die op een hofje werd geplaatst, zijn de onderdelen naar buiten gehesen. Een mooi beeld midden in Rotterdam en ook nog eens een duurzame oplossing.

Tijdens de werkzaamheden hebben we rekening gehouden met de omgeving en de activiteiten in en rondom het warenhuis. Door onze werkwijze en werkplan zijn de werkzaamheden zonder overlast uitgevoerd.

We kunnen weer met een gerust hart zeggen: Uw project, efficiƫnt uitgevoerd..

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?