Duurzaamheid

In ons vak krijgen we dagelijks te maken met stoffen die zowel belastend voor de mens als voor het milieu zijn. We hebben daarom een grote verantwoordelijkheid om hier op een adequate manier mee om te gaan.

Daarom houden we ons aan strikte wetgeving en regels die betrekking hebben op het milieu en de veiligheid van medewerkers en derden. Door middel van interne en externe controles worden onze werkzaamheden regelmatig getoetst.

Al onze medewerkers die met deze belastende stoffen te maken hebben, zijn daarom opgeleid, gecertificeerd en hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. De certificaten ISO 9001, het certificaat SVMS-007 (veilig en milieukundig slopen) en het strengste veiligheidscertificaat VCA-P zijn in ons bezit en dragen hieraan bij.

Jaarlijks worden meetbare doelstellingen die te maken hebben met arbeidshygiëne, milieuhygiëne en belastende stoffen geformuleerd voor een verbetering van onze diensten.

 

Partner van MVO Nederland 

Om onze doelstellingen extra kracht bij te zetten, hebben we ons als partner aangesloten bij MVO Nederland. Daarmee zijn we onderdeel van een beweging van ondernemers die allemaal hetzelfde nastreven: werken aan klimaatneutraliteit, de circulaire economie, inclusief ondernemen en eerlijke ketens.

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?

Postadres

Leeuwenhoekstraat 124
2652 XL Berkel en Rodenrijs

Contact

Certificeringen

Het uitvoeren van sloopwerken
Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan installaties
Het uitvoeren van sloopwerken
Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan installaties
Alle rechten voorbehouden
Privacy Verklaring