Offerte aanvragen

Onderhoud aan vloerroosters en kooiladders binnen fabriekscomplex

Het is je misschien al opgevallen dat wij onszelf een multidisciplinair sloopbedrijf noemen. Waarom multidisciplinair? Naast dat wij constructies met de grond gelijk maken, voeren we namelijk ook andere type werkzaamheden uit.

Voor een opdrachtgever, bij wie we in het verleden al diverse sloopprojecten en turn-arounds hebben mogen uitvoeren, hebben we in 2019 het onderhoud gedaan aan onder andere de vloerroosters, kooiladders, bordessen en leuningen binnen het fabriekscomplex.

 

Systematische inventarisatie van de onderdelen

 

Op de plant hebben we ons ditmaal bezig gehouden met het onderhoud aan de looproutes binnen de fabriek. Vooraf hebben we eerst een systematische inventarisatie gedaan over de hele fabriek om te bepalen welke vloerroosters, kooiladders, bordessen en leuningen er gerepareerd en/of vervangen moesten worden.

De onderdelen die gerepareerd konden worden, hebben we er uitgehaald en laten stralen en coaten, om daarna weer terug te plaatsen. Voor de overige onderdelen hebben we nieuwe laten aanmeten. Zowel de demontage als de montage hebben wij op ons genomen, deels met kranen en hoogwerkers.

Daarnaast hebben we ook zaag- en sleutelwerk gedaan voor het verwijderen van leidingen en constructies.

Ook hebben we de filters vervangen van één van de fabrieksonderdelen, die zich in een besloten ruimte bevond welke we onder speciale condities mochten betreden.

 

Koud demonteren

 

Gezien de chemische aard van de fabriek, was het alleen toegestaan om met vonkvrije gereedschappen en materieel te werken. De enige manier om de klus te klaren, was door het te demonteren, wat in dit geval betekende dat onze jongens veel hebben moeten sleutelen.

In totaal zijn we zo’n 6 maanden met deze onderhoudswerkzaamheden bezig geweest. We kunnen weer met een gerust hart zeggen: Uw project, efficiënt uitgevoerd.

 

Afbeelding ter illustratie. Bron Pixabay.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?