Offerte aanvragen

Verwijderen van schakelinstallaties bij een bedrijf gespecialiseerd in de voeding- en cosmetica industrie

We hebben diverse werkzaamheden uitgevoerd bij een bedrijf uit de voeding- en cosmetica industrie. Voordat wij konden beginnen met de werkzaamheden, hebben we allereerst het werkterrein ingericht. We plaatsten beschermende kunststof rijplaten en zorgden voor een vloeistofdichte container. Daarnaast werden lekbakken en absorptiekorrels strategisch geplaatst om eventuele lekkages op te vangen en de werkomgeving schoon te houden. Vervolgens zijn we gestart met het demonteren van de schakelkasten.

De schakelkasten demonteren

De demontage van de schakelkasten vereiste precisie en zorgvuldigheid, met name vanwege de chroom 6 bevattende coating. We maakten gebruik van diverse handgereedschappen en de bovenloopkraan voor het veilig hijsen en positioneren van de kasten. Het zorgvuldig inpakken van de onderzijde van de kasten met folie zorgde ervoor dat eventuele olielekkages opgevangen werden.

De schakelkasten afvoeren

De schakelkasten werden met de bovenloopkraan naar de uitgang verplaatst en vervolgens veilig op pallets geplaatst. Met behulp van de pick & carry kraan transporteerden we de kasten naar de begane grond, waar ze in een vloeistofdichte container werden geplaatst. Dit proces waarborgde een veilige en milieuvriendelijke afvoer van de schakelkasten.

Vrijkomende materialen op een verantwoorde manier afvoeren

In het kader van onze projecten is niet alleen de sloop, maar ook de verwerking van materialen een cruciaal onderdeel van onze werkzaamheden. De chroom-6 houdende materialen zijn met uiterste zorg naar onze locatie in Spijkenisse getransporteerd. Daar hebben we, met gebruikmaking van een door ons zelf ontwikkelde methode, de materialen op een veilige en verantwoorde wijze chroom 6 vrij gemaakt.

Met een gestructureerde aanpak en deskundige uitvoering hebben we ook dit project tot een succesvol einde gebracht, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?