Offerte aanvragen

Efficiënte en veilige sloop van voetbalkantine en kleedkamers in bewoond gebied

In opdracht van de Gemeente Westvoorne hebben wij met succes de oude kantine en kleedkamers van voetbalvereniging OVV gesloopt. Op basis van ons plan en de scherpe prijs hebben we de aanbesteding gewonnen, en dat is niet voor niets geweest. Het project had namelijk een strakke planning, waarbij snelheid geboden was om tijdig te kunnen starten met de heiwerkzaamheden.

Omdat het project zich bevond in een bewoond gebied, was omgevingsmanagement van groot belang. Om de buurtbewoners op de hoogte te houden van alle werkzaamheden, hebben we een WhatsApp-groep opgericht waarin we alle ontwikkelingen hebben gedeeld. Ook hebben we voorafgaand aan de werkzaamheden een bouwkundige vooropname gedaan bij de omgeving, omdat de woningen oud waren en de buurt zich zorgen maakte over eventuele schade.

Het vrachtverkeer dat langsreed, stelde ons voor een uitdaging, omdat machines die meer dan 30 ton wogen niet waren toegestaan. Daarom hebben we uitsluitend gebruik gemaakt van kleine machines om de sloopwerkzaamheden uit te voeren.

We zijn er trots op dat we het project netjes binnen de tijd hebben afgerond en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever hebben uitgevoerd.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?