Offerte aanvragen

Dak verwijderen bij een bedrijf in de Botlek

We hebben met succes een mooi project voltooid: met een strakke planning en een doelgerichte aanpak hebben we het dak bij een fabriek in de Botlek verwijderd.

Inrichten van het werkterrein

Om het project efficiënt te laten verlopen, zijn we begonnen met het inrichten van het werkterrein. Hierbij hebben we gezorgd voor de juiste materialen, gereedschappen en apparatuur die nodig waren voor de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het werkterrein veilig en toegankelijk was voor ons team en eventuele andere betrokken partijen.

Verwijderen van het oude dak

Na het inrichten van het werkterrein zijn we gestart met het verwijderen van het oude dak. Met behulp van een hoogwerker en vanaf het dak zelf hebben we de platen en daklichten losgemaakt van de constructie. Vervolgens hebben we deze zorgvuldig aangepikt en afgehesen, zodat ze veilig konden worden verwijderd. Het losmaken en verwijderen van de platen en daklichten vergde een gedegen aanpak en ervaren personeel om eventuele schade aan de constructie te voorkomen.

Snijden en afvoeren van de platen

Na het succesvol verwijderen van de platen en daklichten hebben we deze naar de lay-down area gebracht. Hier hebben we de platen in bakmaat gesneden, zodat een containerwagen met een knijper de platen kon laden en afvoeren. Deze efficiënte methode maakte het mogelijk om de platen snel en veilig af te voeren, waardoor het project geen onnodige vertraging opliep.

Plaatsing van het nieuwe dak

Na het afvoeren van de oude platen was het tijd om het nieuwe dak te plaatsen. Met zorgvuldige voorbereiding en nauwkeurige uitvoering hebben we het nieuwe dak geïnstalleerd op de constructie van de loods. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en vakmanschap hebben we gezorgd voor een duurzaam en betrouwbaar nieuw dak, dat bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden en omgevingsfactoren in de Botlek.

Met trots kunnen we zeggen dat we binnen een tijdsbestek van 4 weken een compleet dak van een loods hebben verwijderd in de Botlek. Door de juiste planning, een doelgerichte aanpak en ervaren vakmensen hebben we dit project naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. We hebben gezorgd voor een veilige werkomgeving, efficiënte verwijdering en afvoer van de oude platen en een nauwkeurige plaatsing van het nieuwe dak.

 

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?