Offerte aanvragen

Sloopwerk

Industriële en binnenstedelijke sloopwerken

Slopen is een breed begrip en kan zowel eenvoudig als complex zijn. Een groot gedeelte van het sloopwerk dat wij uitvoeren, is gericht op de industrie en specifieke binnenstedelijke sloopprojecten.

Over het algemeen gezien zijn industriële sloopprojecten ingewikkelder, waardoor er meer specialisaties met elkaar samen moeten werken. Er worden daarom ook specifieke technieken, materialen en diensten ingezet. Denk hierbij aan watersnijden, asbest en radioactieve bronnen verwijderen, bodemsanering en het gebruik van explosieven.

 

Ingewikkelde sloopprojecten

Deze technieken en specialismen zijn toegespitst op de meest ingewikkelde sloopprojecten zoals bij elektriciteitscentrales, ziekenhuis complexen en chemische- en petrochemische installaties, maar ook bij grote projecten als turn-arounds en fabrieksstops.

 

Verschillende scenario’s en budgetcalculaties

Omdat slopen erg complex kan zijn, maken wij plannen met verschillende scenario’s en budget calculaties. Wij zorgen ook voor transport, restwaarde bemiddeling van materialen en doorverkoop van used equipment. Alles wat betrekking heeft tot het uitvoeren van uw (sloop)project kunnen wij uit handen nemen. Zo behoudt u het totaaloverzicht en kiest u voor het scenario wat het best bij uw project past.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?