Machineverhuizingen: compleet verzorgd door één partij

Heeft u een nieuwe fabriek, productiehal of wilt u één of meerdere machines binnen uw huidig pand verplaatsen? Dan kunt u ons inhuren voor uiteenlopende machineverhuizingen. En we verzorgen dit van demontage op de bestaande locatie tot het monteren op de nieuwe locatie.

Ook verzorgen we het transport en houden we rekening met hijswerk, lifting en het aanvragen van vergunningen.

Wanneer u met ons samenwerkt, heeft u maar één aanspreekpunt voor uw verhuizing. Daardoor verlopen projecten vlotter dan wanneer u afhankelijk bent van verschillende partijen.

Meer weten over onze diensten, kennis en ervaring? En hoe we u kunnen helpen met machineverhuizingen? U leest het op deze pagina!

Wilt u een collega spreken? Neem dan direct contact met ons op.

 • één aanspreekpunt voor uw verhuizing
 • Van demontage op de bestaande locatie tot het monteren op de nieuwe locatie.
 • Door heel Nederland

In welke sectoren zijn jullie actief?

Offshore & maritiem

Schepen Nucleair

Energie

Energiecentrales Hoogspanningsmasten Windmolens

Tankterminals

Medisch

Ziekenhuizen Nucleair

Industrie

Chemisch en petrochemisch Levensmiddelenindustrie Nucleair

Binnenstedelijk

Woningen en flats Renovatiesloop Kunstwerken

Machineververhuizingen: geregeld door één partij

Wanneer u machines uit een productiehal of fabriek wilt verhuizen, is het belangrijk dat de machineverhuizing tot in de puntjes wordt geregeld. Net als bij industriële verhuizingen gaat het om maatwerk. Daarom is het belangrijk dat er een duidelijk plan van aanpak wordt opgesteld, en deze vakkundig wordt opgevolgd.

machineverhuizing door dcc

Interne verhuizing

Wilt u een machine binnen een andere plek in de fabriek of productiehal verhuizen? Dan wordt dit ook wel een interne verhuizing genoemd. We gaan dan voor u aan de slag en verzorgen de planning, de demontage, het hijswerk, het transport en de montage op de nieuwe locatie in de fabriek of productiehal.

Externe verhuizing

Wanneer u een machineverhuizing naar een andere locatie wilt laten verzorgen noemen we dit een externe verhuizing. We gaan dan ook aan de slag met de ontmanteling, het transport en de opbouw van de machine op de nieuwe locatie.

Gaat het om een grote machine? Dan vragen we ook de benodigde vergunningen aan voor het schrijven van de hijsplannen en het transport om de machine veilig te vervoeren en te hijsen.

We hebben een groot project. Wat kunnen jullie nog meer uit handen nemen?

Heeft u een groot project zoals het (deels) slopen van een appartementencomplex, ziekenhuiscomplex, turn-around of tankterminals? Ook dan kunnen we u helpen!

Circulair slopen

 • Sloopwerken
 • Complete projectverzorging
 • Consultancy
 • Montage en demontage
 • Contractors

Maintenance

 • Inventariseren
  demonteren, monteren, vervangen en reviseren
 • Fabriceren van constructies
 • Hergebruiken en restaureren

Sanering

Met welke machines en objecten hebben jullie ervaring?

Tank terminals

Leidingen

Productiehallen

Loodsen

Kantoorgebouwen

Energiecentrales

Appartementencomplexen

Ziekenhuizen

Fabrieken in de industrie

Bruggen

Kades

Windmolenparken

Vliegtuigen

Schepen

Offshore platformen

Kranen

Container terminals

Container overslag terreinen

Waterzuivering

Flenzen / Pompen

Kunstwerken

Maatwerk machineverhuizingen door heel Nederland

Machineverhuizingen zijn altijd maatwerk, want geen één verhuizing is hetzelfde. Daarom komen we graag bij u langs om de verhuizing te bespreken. Dan kunnen we ook een goed beeld krijgen van de machine en de locatie. Vervolgens kunnen we aan de slag met het maken van de hijsplannen.

Ook gaan we aan de slag met aanvragen van de benodigde vergunningen, ontheffingen en engineering om de verhuizing op een correcte én veilige manier uit te voeren.

Wat er ook bij het plannen of uitvoeren van een machineverhuizing komt kijken, nemen wij uit handen.

machineverhuizing door heel nederland

Hoe gaan jullie te werk

Graag leggen we onze werkwijze aan u uit. U weet dan precies hoe we aan de slag gaan met uw project.

 

#1 We komen bij u langs

Na het ontvangen van uw aanvraag maken we een afspraak. Tijdens deze afspraak stellen we gerichte vragen over uw project, zodat we exact weten wat u wilt. Heeft u ook nog vragen voor ons? Dan kunnen we deze uiteraard beantwoorden.

 

#2 Maken een offerte op maat

Na ons gesprek hebben we een goed idee hoe de verhuizing uitgevoerd moet worden en gaan we aan de slag met een offerte op maat. Graag komen we daarna weer langs om de offerte toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens dit gesprek vertellen we u ook waarom dit plan van aanpak de beste keuze is voor het verhuizen van de machine.

 

#3 Opstellen van de planning

Keurt u de offerte goed? Dan gaan we aan de slag met het maken van een planning. Zo weten we beiden wat, wanneer en waar iets moet gebeuren.

 

#4 Aan de slag met de verhuizing

Op de afgesproken data gaan we aan de slag met de verhuizing. Onze werknemers weten precies welke machines er ontmanteld, vervoert en opnieuw gemonteerd moeten worden.

 

#5 Afronden van het project

De machines zijn verhuisd. Nu kunnen de medewerkers van de fabriek de machines weer gebruiken. Net als of er niets is veranderd, behalve de plek.

Machineverhuizing laten uitvoeren door DCC?

Door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat projecten zo efficiënt mogelijk doorlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.