Industriële verhuizingen? DCC regelt het.

Industriële verhuizingen. Daar komt veel bij kijken. Want bij een verhuizing is het belangrijk om rekening te houden met het ontmantelen, het (de)monteren en het vervoeren van equipement en / of installaties. Ook is het belangrijk om rekening te houden met hijswerk, lifting en het aanvragen van (eventuele) vergunningen.

Als u met ons samenwerkt, heeft u maar één aanspreekpunt voor uw project. U weet dat het project niet afhankelijk is van meerdere partijen, en daardoor verlopen projecten soepeler én sneller.

Meer weten over onze diensten, kennis en ervaring? En hoe we u kunnen helpen met uw industriële verhuizing? U leest het op deze pagina!

Wilt u een expert spreken? Neem dan direct contact met ons op.

industriële verhuizing van een tank terminal

In welke sectoren zijn jullie actief?

Offshore & maritiem

Schepen Nucleair

Energie

Energiecentrales Hoogspanningsmasten Windmolens

Tankterminals

Medisch

Ziekenhuizen Nucleair

Industrie

Chemisch en petrochemisch Levensmiddelenindustrie Nucleair

Binnenstedelijk

Woningen en flats Renovatiesloop Kunstwerken

Eén specialist voor uw project

Wanneer u (delen van) een productiehal, een machine of een fabriek wilt verhuizen, spreken we van een industriële verhuizing. Hier gaat het om ingewikkelde verhuizingen waar een specialist als ons een doordacht plan opstelt, en dit uitvoert.

Wist u dat er interne en externe verhuizingen zijn? We leggen het u hieronder kort en krachtig uit.

industriële verhuizing door DCC

Interne verhuizing

Wanneer een machine of een stuk equipement moet worden verhuisd naar een andere plek in de fabriek noemen we dit een interne verhuizing. We gaan dan aan de slag met de demontage, het hijsplan en het hijswerk, het transportplan en het transport, en de montage op de nieuwe locatie in de fabriek.

Externe verhuizing

Bij een grote industriële verhuizing naar een andere locatie verzorgen wij ook de ontmanteling, het transport en de opbouw van de installaties en equipment. Gaat het om een grote machine of installatie? Dan vragen wij ook de vergunning aan voor het transport en schrijven we de benodigde hijsplannen om de installaties en equipment zo veilig mogelijk te vervoeren en te hijsen.

We hebben een groot project. Wat kunnen jullie nog meer uit handen nemen?

Heeft u een groot project zoals het (deels) slopen van een appartementencomplex, ziekenhuiscomplex, turn-around of tankterminals? Ook dan kunnen we u helpen!

 

Circulair slopen

  • Sloopwerken
  • Complete projectverzorging
  • Consultancy
  • Montage en demontage
  • Contractors

 

Maintenance

  • Inventariseren
  • Demonteren, monteren, vervangen en reviseren
  • Fabriceren van constructies
  • Hergebruiken en restaureren

Sanering

Met welke objecten hebben jullie nog meer ervaring?

Tank terminals

Leidingen

Productiehallen

Loodsen

Kantoorgebouwen

Energiecentrales

Appartementencomplexen

Ziekenhuizen

Fabrieken in de industrie

Bruggen

Kades

Windmolenparken

Vliegtuigen

Schepen

Offshore platformen

Kranen

Container terminals

Container overslag terreinen

Waterzuivering

Flenzen / Pompen

Kunstwerken

industriële verhuizing door DCC

Maatwerk Industriële verhuizingen door heel Nederland

Industriële verhuizingen zijn maatwerk. Geen één verhuizing is hetzelfde en daarom komen we graag bij u langs om de situatie op te nemen. Nadat we een goed beeld hebben van de huidige situatie kunnen we aan de slag met het opstellen van de hijsplannen. Bij verhuizingen gaan we ook aan de slag met het aanvragen van de benodigde ontheffingen, vergunningen en engineering voor een veilige en correcte uitvoering.

Alles wat betrekking heeft tot het uitvoeren van uw industrieel verhuisproject kunnen wij uit handen nemen. Zo behoudt u het totaaloverzicht en kiest u voor het scenario dat het best bij uw project en budget past.

Hoe gaan jullie te werk?

Graag leggen we onze werkwijze aan u uit. U weet dan precies hoe we aan de slag gaan met uw project.

 

#1 We komen bij u langs

Na het ontvangen van uw aanvraag maken we een afspraak. Tijdens deze afspraak stellen we gerichte vragen over uw project, zodat we exact weten wat u wilt. Heeft u ook nog vragen voor ons? Dan kunnen we deze uiteraard beantwoorden.

 

#2 Maken een offerte op maat

Na ons gesprek hebben we een goed idee hoe de verhuizing uitgevoerd moet worden en gaan we aan de slag met een offerte op maat. Graag komen we daarna weer langs om de offerte toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens dit gesprek vertellen we u ook waarom dit plan van aanpak de beste keuze is voor het verhuizen van de installaties / equipement.

 

 

#3 Opstellen van de planning

Keurt u de offerte goed? Dan gaan we aan de slag met het maken van een planning. Zo weten we beiden wat, wanneer en waar iets moet gebeuren.

 

#4 Aan de slag met de verhuizing

Op de afgesproken data gaan we aan de slag met de verhuizing. Onze werknemers weten precies welke installaties er ontmanteld, vervoert en opnieuw gemonteerd moeten worden.

 

#5 Afronden van het project

De installaties / equipment zijn verhuisd. Nu kunnen de medewerkers van de fabriek de machine weer gebruiken. Net als of er niets is veranderd, behalve de plek.

Industriële verhuizing laten uitvoeren door DCC?

Door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat projecten zo efficiënt mogelijk doorlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op.