Offerte aanvragen

Verticaal transport en heavy lifting in omgeving Rotterdam

Bent u op zoek naar een specialist in heavy lifting en verticaal transport in Rotterdam? Dan bent u bij DCC aan het goede adres! In omgeving Rotterdam of daarbuiten – u kunt ons altijd voor zwaar hijswerk en verticaal transport contacteren.

Wij zijn een multidisciplinair sloopbedrijf dat naast slopen ook gespecialiseerd is in het ontwikkelen van hijsplannen en het uitvoeren van het zwaardere hijswerk en verticaal transport. U heeft met ons één aanspreekpunt voor uw hele project.

 

Verticaal transport

Verticaal transport staat voor hijsen, heffen en werken met een hoogwerker of kraan. We beschikken over kranen die de zwaarste tonnages aankunnen. Onze gecertificeerde vakmensen zijn specialist in de wereld van verticaal transport en zeer bedreven in het werken met onze kranen. Dankzij deze combinatie kunt u ervan op aan dat uw opdracht veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Bekijk hieronder het overzicht van onze kranen.

 

Heavy lifting

Vrij vertaald betekent heavy lifting ‘zwaar hijsen’. Bij industriële bouw- en onderhoudsprojecten, van petrochemische installaties tot civiele bouw en van windmolenparken tot in de mijnbouw, is er vaak zware hijscapaciteit nodig voor complexe hijswerkzaamheden.

Het allerbelangrijkste aan een heavy lifting operatie is natuurlijk de veiligheid. Het beschermen van de betrokken mensen, de lading zelf, eventuele apparatuur en aangrenzende constructies is van het grootste belang. Daarvoor schrijven wij altijd uitgebreide engineering plannen.

 

Hijsplannen voor verticaal transport en heavy lifting

 

In een hijsplan verzamelen wij gegevens waarin alle voorwaarden en stappen staan opgenomen om de hijswerkzaamheden correct uit te voeren en daarmee oa. de veiligheid van de werknemers te garanderen.

Hijsen is immers een activiteit waaraan altijd grote risico’s zijn verbonden. Het is daarom ook wettelijk bepaald dat wij voor het uitvoeren van hijswerk vooraf uitgebreide hijsplannen en engineering plannen schrijven. Want veilig hijsen begint bij goed uitgedacht hijsplan.

Daarnaast proberen wij altijd de inzet van de gebruikte kraan te maximaliseren. Met een goed geschreven plan weet u van te voren waar u aan toe bent, staat de kraan zo min mogelijk stil en ontstaan er weinig onvoorziene situaties.

DCC: uw project, efficiënt uitgevoerd

 

Door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat we elk project zo efficiënt mogelijk doorlopen. En onze ervaring zorgt er voor dat wij kunnen inzoomen op een project en snel in staat zijn om pijnpunten bloot te leggen waardoor onnodige vertragingen binnen uw project voorkomen kunnen worden.

 

 

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?