Offerte aanvragen

Doorverkoop gebruikte bouwmaterialen Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in de doorverkoop van gebruikte bouwmaterialen en restwaardebepaling, bent u bij DCC aan het goede adres!

Wij zijn een multidisciplinair sloopbedrijf in Rotterdam en bieden alle diensten aan die bij het slopen, monteren/demonteren, vervoeren, saneren en doorverkopen van bouwmaterialen. U heeft met ons één aanspreekpunt voor uw hele project.

 

Doorverkoop van gebruikte bouwmaterialen Rotterdam en omgeving

Heeft u binnenkort een sloop- of renovatieproject in Rotterdam of omgeving? Dan kunt u uw project meer waard laten zijn door gebruikte bouwmaterialen door te verkopen. Niet alles is na het slopen meteen onbruikbaar. Voor de doorverkoop is enige kennis en ervaring nodig om de waarde te bepalen en bij de juiste afnemer weg te zetten. Daarom kunnen wij dit als onderdeel van een sloopproject ook voor u uit handen nemen.

 

Circulair bouwen in Rotterdam en omgeving

Tijdens de sloop of renovatie halen wij bruikbare materialen en grondstoffen uit gebouwen en fabrieken. Deze materialen worden vervolgens gebruikt in nieuwe bouwprojecten, ook wel ‘circulaire bouwen’ genoemd. Wat zijn de voordelen van gebruikte of gerecyclede bouwmaterialen in een nieuw bouwproject? Gebruikte bouwmaterialen zijn minder belastend voor het milieu, omdat ze niet opnieuw worden geproduceerd en verwerkt. Daarmee is hergebruik ook financieel voordelig, omdat het resulteert in een lagere bouwsom.

 

Gebruikte bouwmaterialen Rotterdam met een eigen verleden krijgen zo een nieuw leven.

DCC is altijd op zoek naar mogelijke contacten in de producerende industrie om haar gedolven grondstoffen in te kunnen zetten. U als opdrachtgever kunt hier ook een bijdrage in leveren door bij de nieuwbouw te kiezen voor producten die voor een deel of geheel bestaan uit gerecyclede bouwmaterialen.

 

Bepalen van restwaarde in Rotterdam en omgeving

Wilt u weten hoeveel materiaal binnen uw sloopproject in aanmerking komt voor hergebruik? En misschien wel interessanter – wilt u weten wat deze materialen opbrengen? Door onze ervaring hebben wij de kennis in huis om een kwalitatieve waardebepaling te doen. Voor het uitvoeren van een sloop- of renovatieproject maken wij gedetailleerde hijs- en sloopplannen.

In deze plannen worden complete budget calculaties van werkzaamheden zoals slopen, hijsen en transporteren meegenomen en geven inzichten over de eventuele restwaarde of doorverkoop van equipment en/of materialen. Deze plannen laten ook zien of het raadzaam is om voor totaalsloop of renovatiesloop te kiezen.

 

DCC: uw project, efficiënt uitgevoerd

Door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat we elk project zo efficiënt mogelijk doorlopen. En onze ervaring zorgt er voor dat wij kunnen inzoomen op een project en snel in staat zijn om pijnpunten bloot te leggen waardoor onnodige vertragingen binnen uw project voorkomen kunnen worden.

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?

 

Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 85 201 87 26 of stuur een mailtje naar info@dcc-eu.com.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?