Offerte aanvragen

Montage en demontage

Demontage

Het is niet altijd noodzakelijk om te kiezen voor totaal sloop. In sommige gevallen zorgen omgevingsfactoren, voorwaarden, materialen en bruikbaar equipment ervoor dat demontage een betere optie is. Bij demontage brengen wij materialen en equipment die doorverkocht kunnen worden in mindering op de aanneemsom.

 

Montage

Wanneer bruikbare onderdelen en materialen op een andere locatie gewenst zijn, zorgen wij er ook voor dat ze op een andere locatie worden opgebouwd. Daarom is het voorkomen van sloopwerk voor u soms de betere optie. Het is echter wel belangrijk dat we in een beginfase worden betrokken bij het project, zodat we u van het juiste advies kunnen voorzien.

 

Hijswerk, lifting en industriële verhuizing

Wanneer een specifiek stuk equipment uit een omgeving verwijderd moet worden en elders geplaatst moet worden, zorgen wij voor de demontage; het hijsplan en het hijswerk; het transportplan en het transport; de montage op de nieuwe locatie en de overige benodigde plannen en vergunningen.

Bij een grote verhuizing, bijvoorbeeld tijdens een fabrieksstop, maken wij specifieke hijsplannen om de inzet van de gebruikte kraan te maximaliseren. Met een goed geschreven plan weet u van te voren waar u aan toe bent, staat de kraan zo min mogelijk stil en ontstaan er weinig onvoorziene situaties.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?