Offerte aanvragen

Inventariseren

Inventariseren

Wat moet vervangen worden?

Op plekken waar veilig werken en productiviteit een grote rol spelen, is het vervangen van equipment en constructies aan de orde van de dag. Door ouderdom, slijtage en aanslag van de elementen, kunnen constructies en equipment onveilig of verzwakt raken. Tijdens een inventarisatie, analyseren wij heel het project en brengen wij alle onveilige situaties in kaart.

Een concreet voorbeeld hiervan is het inventariseren van de looproutes die kunnen bestaan uit vloerroosters, kooiladders, bordessen en leuningen.

Wat kan hergebruikt worden?

Het voorkomen van vervanging is tijdens een inventarisatie een belangrijk onderdeel. Sommige constructies kunnen na behandeling namelijk hergebruikt worden. Hiermee worden kosten bespaard en kan het project een gunstigere doorlooptijd hebben. Het zandstralen, coaten of zelfs modificeren van bestaande constructies is hierbij mogelijk.

Wat moet opnieuw gefabriceerd worden?

Wanneer bestaande situaties of constructies niet kunnen worden gerestaureerd, inventariseren wij welke voor herfabricage in aanmerking komen. Meetresultaten op locatie of bestaande constructie tekeningen worden vervolgens gebruikt om nieuwe constructies te ontwikkelen. Deze constructies worden vervolgens gemonteerd op locatie om zeker te zijn van een eindresultaat dat weer werkbaar en veilig is.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?