Offerte aanvragen

Demontage en montage in Rotterdam en omgeving

Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor het demonteren en monteren van materialen tijdens een sloopproject, bent u bij DCC aan het goede adres!

Wij zijn een multidisciplinair sloopbedrijf in Rotterdam en bieden alle diensten aan die bij het slopen, monteren/demonteren, vervoeren, saneren, en bouwrijp maken van een terrein komen kijken. U heeft met ons één aanspreekpunt voor uw hele project.

 

Demontage in Rotterdam en omgeving

Bij het slopen, renoveren of verhuizen van fabrieken en andere bedrijfspanden komt het regelmatig voor: staalconstructies, machines of onderdelen die nog goed bruikbaar, maar niet even snel te verwijderen zijn.

In dat soort situaties biedt DCC uitkomst. Wij kunnen deze onderdelen en constructies voor u demonteren en elders ook weer vakkundig monteren. Voor eigen gebruik of – als u de onderdelen zelf niet meer nodig heeft – bij een nieuwe eigenaar; dan levert het u nog wat op ook.

 

Montage in Rotterdam en omgeving

Wanneer bruikbare onderdelen en materialen op een andere locatie gewenst zijn, zorgen wij er ook voor dat ze op een andere locatie worden opgebouwd. Daarom is het voorkomen van sloopwerk voor u soms de betere optie. Het is echter wel belangrijk dat we in een beginfase worden betrokken bij het project, zodat we u van het juiste advies kunnen voorzien.

 

Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E)

Ieder project ondergaat voordat de werkzaamheden van start gaan, een Taak Risico Analyse (TRA). Hierin worden de mogelijke risico’s in kaart gebracht om zo ook voor afwijkende werkzaamheden en projecten zo veilig mogelijke arbeidsomstandigheden te creëren. Na deze risico inventarisatie wordt het geëvalueerd hoe er met elk risico omgegaan dient te worden. Dit wordt een in plan van aanpak – oftewel sloopplan – vastgelegd.

 

DCC: uw project, efficiënt uitgevoerd

Door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat we elk project zo efficiënt mogelijk doorlopen. En onze ervaring zorgt er voor dat wij kunnen inzoomen op een project en snel in staat zijn om pijnpunten bloot te leggen waardoor onnodige vertragingen binnen uw project voorkomen kunnen worden.

 

Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 85 201 87 26 of stuur een mailtje naar info@dcc-eu.com.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?