Offerte aanvragen

Binnenstedelijke sloop in Rotterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in binnenstedelijke sloop? Wanneer er een woning- of scholencomplex, of zelfs een hele woonwijk gesloopt moet worden, bent u bij DCC aan het goede adres! Wij zijn een multidisciplinair sloopbedrijf en bieden alle diensten aan die bij het slopen, monteren/demonteren, vervoeren, saneren, en bouwrijp maken van een terrein komen kijken. U heeft met ons één aanspreekpunt voor uw hele binnenstedelijke sloopproject in Rotterdam.

 

Binnenstedelijke sloop in Rotterdam en omgeving

Heeft u een sloopproject in een stedelijk gebied? Het is dan belangrijk om extra rekening te houden met omwonenden. Geluids- en trillingsarm slopen is daarbij essentieel, evenals de veiligheid. Ons materieel is akoestische gedempt en uitgerust met trillingsisolatoren, zodat geluid- en trilling worden beheerst. DCC heeft jarenlange ervaring met verschillende type sloopprojecten en is daarmee ook specialist in binnenstedelijke sloopprojecten.

 

Binnenstedelijke totaalsloop in Rotterdam en omgeving

Bij een project binnenstedelijke totaalsloop staat een veilige en duurzame uitvoering van het sloopproject centraal. Voor de start van het sloopproject vindt er een inventarisatie van de reststoffen plaats. Er wordt in kaart gebracht welke stukken handmatig en selectief gedemonteerd moeten worden. Dit ter bevordering van het hergebruik van bouwmaterialen – recycling used equipment.

 

Demontage

Het is niet altijd noodzakelijk om te kiezen voor totaalsloop. In sommige gevallen zorgen omgevingsfactoren, voorwaarden, materialen en (her)bruikbaar equipment ervoor dat demontage een betere optie is. Bij demontage brengen wij materialen en equipment die doorverkocht kunnen worden in mindering op de aanneemsom.

 

Montage

Wanneer bruikbare onderdelen en materialen op een andere locatie gewenst zijn, zorgen wij er ook voor dat ze op een andere locatie worden opgebouwd (montage). Daarom is het voorkomen van sloopwerk voor u soms de betere optie. Het is echter wel belangrijk dat we in een beginfase worden betrokken bij het project, zodat we u van het juiste advies kunnen voorzien.

 

Renovatiesloop in binnenstedelijk gebied in Rotterdam en omgeving

Bij renovatiesloop is het belangrijk dat de sloopwerkzaamheden die plaatsvinden voorzichtig worden uitgevoerd. Dit omdat in tegenstelling tot een totaalsloop niet het hele pand met de grond gelijk gemaakt hoeft te worden. Die precisie is nodig om te zorgen dat andere elementen niet beschadigen. Deze slooptechniek komt voor bij oude, monumentale panden of kantoorcomplexen. Maar het kan ook worden uitgevoerd in woningcomplexen en in de industrie.

 

Afbraakwerken

DCC beschikt over een brede verzameling gereedschappen en machines zoals graafmachines, hijskranen en containers. Onze service rijkt van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen, tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds en daken.

 

Risico inventarisatie en evaluatie (RI&E)

Bij ieder binnenstedelijk sloop project in de omgeving van Rotterdam ondergaat, voordat de werkzaamheden van start gaan, een Taak Risico Analyse (TRA). Hierin worden de mogelijke risico’s in kaart gebracht om zo ook voor afwijkende werkzaamheden en projecten zo veilig mogelijke arbeidsomstandigheden te creëren. Na deze risico inventarisatie wordt het geëvalueerd hoe er met elk risico omgegaan dient te worden. Dit wordt een in plan van aanpak – oftewel sloopplan – vastgelegd.

 

DCC: uw binnenstedelijke sloop project, efficiënt uitgevoerd

Door onze persoonlijke aanpak, korte lijnen en unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat we elk project zo efficiënt mogelijk doorlopen. En onze ervaring zorgt er voor dat wij kunnen inzoomen op een project en snel in staat zijn om pijnpunten bloot te leggen waardoor onnodige vertragingen binnen uw project voorkomen kunnen worden.

 

Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 85 201 87 26 of stuur een mailtje naar info@dcc-eu.com.

Een selectie van onze klanten:

Wilt u tijd besparen en met minder partijen overleggen over de prijs, kwaliteit en uitvoering van uw project?