Offerte aanvragen

Slopen is een kunst. En wij zoeken kunstenaars.

‘Slopen’ is door de jaren heen steeds complexer geworden. Het is een vakgebied waar met chirurgische precisie te werk gegaan wordt en waar steeds meer disciplines een rol spelen. Echt goed sloopwerk, verdient een werkgever die je waardeert.

Werken bij DCC, is variërend en uitdagend

Omdat we niet alleen werkzaam zijn op de industrie, maar ook binnenstedelijk opdrachten krijgen, ga je als DCC’er aan de slag met uiteenlopende projecten.

Vandaag kan je betrokken zijn bij de sloop van een woonwijk, waar je de andere week meehelpt aan het demonteren van een petrochemische fabriek op de Botlek.

Aan welk project je ook werkt … veiligheid is bij ons altijd het belangrijkste. We hebben ons werk pas goed uitgevoerd als we na een drukke werkdag, zonder kleerscheuren naar huis kunnen. Communicatie is daar enorm belangrijk in. Dat is teamwork. Dat schept een band. Dat is DCC.

Duurzaamheid?

In ons vak krijgen we dagelijks te maken met stoffen die zowel belastend voor de mens als voor het milieu zijn. We hebben daarom een grote verantwoordelijkheid om hier op een goede manier mee om te gaan.

Daarom houden we ons aan strikte wetgeving en regels die betrekking hebben op het milieu en de veiligheid van onze collega’s. Als je met belastende stoffen te maken krijgt, word je door ons dus eerst opgeleid en krijg je hiervoor een certificaat.

Samen zijn wij DCC

Wie weet zijn wij je toekomstige collega's!
Christiaan Smal
Sales Coördinator
Byron van der Reest
Operationeel Directeur
Jerry Hofstede
Algemeen Directeur
Kevin van der Meijs
Commercieel Manager
Richard van der Kruit
Projectmanager
Mike Hofstede
Projectleider

Vacatures